Läs om lokaler och verksamheter i Stockholm

Vi på Nextor Group är ett team med fastighetskonsulter som har lång och bred erfarenhet av förmedling av kommersiella lokaler och hela verksamheter i Stockholm. För att inspirera och guida kring olika lokalrelaterade frågor har vi skapat ett antal artiklar med olika vinklar som är relevanta för marknaden i Stockholm. Vi hoppas att du får lite hjälp och idéer som hjälper att sortera tankar runt lokalfrågor.

Välkommen att kontakta oss oavsett din fråga handlar om uthyrning av lokalytor, överlåtelser av en lokal eller om ni behöver hjälp med förmedling av er verksamhet.

 


 

Hyra ut kommersiella lokaler i Stockholm

 

Hyra ut kommersiella lokaler i Stockholm

Äger du kommersiella fastigheter? Då är intäkterna som lokalerna genererar avgörande för dina affärer. Här är tipsen som hjälper dig att hyra ut dina lokaler i Stockholm till rätt hyresgäst och till rätt pris. Här är 4 saker att ha koll på innan du hyr ut en kommersiell lokal i Stockholm.

 


 

Lediga restauranglokaler i Stockholm

 

Har du planer på att överlåta eller sälja en restaurang/cafélokal belägen Stockholm? Eller kanske rent av hela verksamheten? De flesta verksamheter och lokaler överlåtas utan större problem. I denna artikel guidar våra företagsförmedlare dig igenom processens 6 viktiga steg.

Se vilka lediga restauranger och caféer vi på Nextor visar just nu.

 


 

Hör av dig så berättar vi mer