Läs om lokaler och verksamheter i Stockholm

Vi på Nextor Group är ett team med fastighetskonsulter som har lång och bred erfarenhet av förmedling av kommersiella lokaler och hela verksamheter i Stockholm. För att inspirera och guida kring olika lokalrelaterade frågor har vi skapat ett antal artiklar med olika vinklar som är relevanta för marknaden i Stockholm. Vi hoppas att du får lite hjälp och idéer som hjälper att sortera tankar runt lokalfrågor.

Välkommen att kontakta oss oavsett din fråga handlar om uthyrning av lokalytor, överlåtelser av en lokal eller om ni behöver hjälp med förmedling av er verksamhet.

 


 

Hitta rätt lokal för din restaurang i Stockholm

 

Rätt restauranglokal i Stockholm

Hur hittar man en ledig restauranglokal i Stockholm? Vad behöver du egentligen ha koll på när det gäller lokalens läge och potential för att det ska kunna bli en vinstdrivande investering? Det finns flera faktorer som du kan behöva se över för att hitta den mest passande lokalen för just din restaurangverksamhet, läs mer här. 

 


 

Hyra ut kommersiella lokaler i Stockholm

 

Hyra ut kommersiella lokaler i Stockholm

Äger du kommersiella fastigheter? Då är intäkterna som lokalerna genererar avgörande för dina affärer. Här är tipsen som hjälper dig att hyra ut dina lokaler i Stockholm till rätt hyresgäst och till rätt pris. Här är 4 saker att ha koll på innan du hyr ut en kommersiell lokal i Stockholm.

 


 

Lediga restauranglokaler i Stockholm

 

Har du planer på att överlåta eller sälja en restaurang/cafélokal belägen Stockholm? Eller kanske rent av hela verksamheten? De flesta verksamheter och lokaler överlåtas utan större problem. I denna artikel guidar våra företagsförmedlare dig igenom processens 6 viktiga steg.

Se vilka lediga restauranger och caféer vi på Nextor visar just nu.

 


 

Så säljer du ditt företag – företagsmäklaren tipsar

 

Hur säljer man egentligen ett företag och hur ser förmedlingsprocessen ut? Företagsmäklaren Anders Ölve på Nextor Group delar sina bästa tips på vad du som företagsägare i Stockholm behöver tänka på när du funderar på att sälja vidare din verksamhet.

 


 

Viktiga saker att tänka på vid köp av företag  

 

Viktiga saker att tänka på vid köp av företag

Ett axplock av utannonserade företag till försäljning på nextor.se. Funderar du på att köpa ett företag? Vill du ta din affärsverksamhet till nästa nivå men vet inte riktigt hur? Vi på Nextor hjälper dig att förbereda och förenkla processen vid en affärsöverlåtelse. I den här artikeln guidar vi dig igenom de förberedande stegen så att du känner dig redo för en förhandling. 

 


 

Vilka fördelar har ett kontor i Vasastan?

 

Låt oss spana om Stockholms olika stadsdelar för att se vad en lokalisering av kontor, butik eller café kan innebära beroende av området. Vi resonerar kring att hyra lokal i Vasastan från ett kommersiellt perspektiv. Minns att skillnaden mellan olika adresser i stadsdelen förstås kan vara väldigt stor från alla möjliga perspektiv. Några specifika adresser och gator skiljer sig åt rejält från Vasastans snitt, och läs artikeln som att den speglar en generell karaktär.

 


 

Företagsmäklarens goda råd om lokalhyran

 

hyresnivå för lokal i Stockholm påverkas av konjunktur

Företagsmäklare som Nextor är experter på den lokala fastighetsmarknaden och kan hjälpa företag att få en bättre förståelse för de faktorer som påverkar hyrorna för kommersiella lokaler såsom kontor, butikslokaler eller restauranger. Med fastighetsmäklarens rådgivning i lokalfrågor kan affärsidkare få hjälp att agera taktiskt smart kring sådant som rör företagets hyresavtal. Speciellt i tider då konjunkturen ändras snabbt i antingen positiv eller negativ riktning.

 


 

Vilka fördelar finns med ett kontor på Kungsholmen?

 

Etablera kontoret på Kungsholmen, kanske Norr Mälarstrand lockar

Vi spanar runt lite i Stockholm för att se fördelar med att ha sitt kontor, sin butik eller restaurang i olika stadsdelar. Kungsholmen ligger fint inramat av vatten med fina strandpromenader i stads- och parkmiljö. I den här artikeln resonerar vi kring viktiga hänsyn när man planerar i vilken stadsdel man lägger sitt kontor. Vi ska veta att skillnaden mellan olika adresser förstås kan vara väldigt stor från alla möjliga perspektiv, och spaningen är i generell mening på ”gruppnivå” (dvs inte enstaka, specifika gator eller adresser).

 

 

 

Hör av dig så berättar vi mer