Förhandling om företag till salu i Stockholm

Jobba som förmedlare på Nextor

Lediga tjänster som företagsmäklare och lokalmäklare

 

 

Nextor vill utöka teamet med både företagsmäklare och lokalmäklare. Rollerna skiljer sig något åt, samtidigt som lokaler är centralt och gemensamt för uppdragen. Med den här annonsen och beskrivningen vill vi hitta rätt personer för rollerna.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för affärer inom företagande och mäkleri. Du känner att det är dags för nästa steg i din professionella karriär och vill jobba med några av de mest erfarna och framgångsrika lokal- och företagsmäklarna i Stockholm.

Du har arbetat som mäklare, med ett brinnande intresse för fastighets- och bostadsaffärer där du erkänns ha goda kunskaper inom hotell- och restaurangbranschen. Dina grundläggande kunskaper i ekonomi och juridik har du alltid använt i karrären inom mäklar- eller försäljningsbranschen.

Viktiga karaktärsdrag hos dig är självdriven, ansvarsfull och målinriktad i arbetet för att nå resultat och göra goda affärer. Vi ser gärna att du har jobbat som entreprenör och har viljan att fortsätta så i framtiden.

 

Utmaningen

Nextor är företags-och lokalmäklaren med lediga lokaler i Stockholm som hjälper fastighetsägare eller företag att hyra, sälja, köpa butikslokal, café, restaurang och kontor.  Du kommer att ingå i teamet som består av fastighetskonsulter med lång och bred erfarenhet av förmedling av kommersiella lokaler eller hela verksamheter.

Exempel på uppgifter inom rollen, lite olika beroende på om du jobbar som lokalmäklare eller företagsmäklare:

  • företräda fastighetsägare i hyresförhandlingar
  • rådgivning kring uthyrning av lokalytor, lokalöverlåtelser eller förmedling av verksamheter
  • vara ombud åt kommersiella hyresgäster som vill överlåta lokal
  • agera som fastighetsägarens representant genom uthyrningsprocesser
  • hjälpa företagare i Stockholm att finna köpare till restauranger, cafeer, salonger och butikverksamheter
  • samarbeta med expertis inom juridik och skatterådgiving i kundfall

 

Vårt erbjudande

Du får stort eget ansvar att växa affärer och bedriva rådgivning åt kunderna på den spännande Stockholmsmarknaden. Arbetet är omväxlande, intressant och varierande med goda inkomstmöjligheter.

 

Ansökningsdag och tillträde

För en driven duktig person finns alltid en plats hos oss. Gör en spontanansökan genom att kontakta VD Jörgen Ritterstrandh

 

Kontakt

Jörgen Ritterstrandh, VD

08-30 92 00
070-773 37 00
jorgen@nextor.se

 

Om Nextor

Nextor är ett av Stockholms ledande företag inom förmedling av kommersiella butiks- och kontorslokaler samt verksamheter. Varje år genomför vi ett hundratal framgångsrika förmedlingar. Förmedlingarna ger oss kunskap och kompetens kring vad som ger den mest aktuella bilden av marknaden.

Vi har en stor kundkrets av stora som små företag som via oss söker nya lokaler i Stockholmsområdet. Tack vare vår höga aktivitet besitter vi expertis i hur efterfrågan ser ut i varje område och lokal. Varje år deltar vi i förhandlingar om hyresnivåer för hundratals bostadsrättsföreningar och mindre fastighetsägare.

 

 

Hör av dig så berättar vi mer