013A0594

Gamla Stan

Bruksarea
376 kvm
Hyra
101 800 kr/mån
Adress
Trångsund 12

Gamla Stan

Bruksarea
376 kvm
Hyra
101 800 kr/mån
Adress
Trångsund 12

Unik möjlighet att hyra ett tidigare hotell i tre plan med egen entré direkt från gatan på Stortorget i Gamla Stan! Denna lokal var dessförinnan Systembolagets huvudkontor under många år.

Området är välkänt och kräver ingen närmare beskrivning. Här får du ett kontor beläget centralt i händelsernas mitt på ett utav Stockholms kronjuveler. Området är välbesökt året om, och under sommarmånaderna är antalet internationella besökare mycket stort. Här ligger bland annat berömda Nobelmuséet. Det är även på Stortorget som den årliga julmarknaden anordnas. Stortorget är bland annat känt för att vara Stockholms äldsta torg.

Lokalen nås via en bred ingång direkt från gatan. Här möts man utav en öppen yta där det idag finns en reception. En korridor visar in till ett antal separata rum i varierande storlekar. På detta plan finns även W/C samt dusch. En rymlig trappa leder upp till övervåningen. Även här huserar ett antal kontorsrum i varierande storlek och utforming.

I källarplan finns en stor och öppen yta med en mycket god takhöjd. Här finns idag ett mindre pentry, men goda möjligheter finns till exempelvis arbetsplatser, mötesrum eller kanske ett gym för företaget. Källaren nås även direkt med en egen ingång från Spektens Gränd.

Detta är en unik lokal som bör ses och upplevas på plats!

Yta: 376 kvm
Hyra: 101 800 kr/mån ex moms
Fastighetsskatt: Tillkommer

Nextor Group AB
Viktor Ritterstrandh
viktor@nextor.se
0736-877397
08-309200

Yta
376 kvm
Hyra
101 800 kr/mån
Karta
Mäklare
Viktor Ritterstrandh
Ansvarig Mäklare
Intresseanmälan
Du har nu denna länk i ditt urklipp!