Bild 1A

City

Bruksarea
917 kvm
Hyra
492 000 kr/mån
Adress
Drottninggatan 63

City

Bruksarea
917 kvm
Hyra
492 000 kr/mån
Adress
Drottninggatan 63

Synnerligen unikt tillfälle att hyra en mycket fin butikslokal i tre plan med ett hörnläge på Stockholms troligen bästa affärsläge i korsningen till Drottninggatan och Kungsgatan!

Området har ett konstant flöde utav folk och har ett mycket högt utbud av butiker, restauranger samt övrig service. Gatorna huseras även utav en stor mängd kontor och boenden. Mitt emot lokalen ligger välkända Hötorget med konserthus, biograf och hotell. Området är mycket lätt att nå och erbjuder både buss och tunnelbana endast ett stenkast bort.

Lokalen nås via entrén som ligger på fastighetens hörn. Lokalen består utav ett markplan (94 kvm), ett mycket vackert övre plan (402 kvm) samt ett källarplan med fin takhöjd (387kvm) och tillhörande lager om 34 kvm

I gatuplanet finns fantastiska skyltfönster runt lokalen som ger en mycket god exponering och ljusinsläpp. Fönstren finns ut mot både Drottninggatan och Kungsgatan. Ytan i gatuplan består utav en öppen butiksyta med fin takhöjd.

Det övre planet utgörs av en fantastiskt fin och öppen butiksyta med stora fönster som sträcker sig runt hela lokalen med en trevlig utsikt över både Kungsgatan och Drottninggatan.

Även nedre plan utgörs av en öppen butiksyta med ett välvt innertak. Källarplanet nås med trappa eller hiss. Här finns även lageryta samt W/C i ett bakre utrymme.

Lokalen är i ett genomgående gott skick med fina ytskikt. Golvet är av slitstark sten. För att nå källarplan finns både trappor och en intern hiss att nyttja. I lokalen finns god mekanisk ventilation samt luftkonditionering.

Lokalen lämpar sig ej för matverksamhet. Visning av lokalen sker endast genom mäklaren.

Övervåning: 402 kvm
Gatuplan: 94 kvm
Källarplan: 387 kvm

Hyra: 492 000 kr/mån ex moms
F-skatt: 53 109 kr/mån
Sophantering: 12 150 kr/mån

Nextor Group AB
Viktor Ritterstrandh
viktor@nextor.se
0736-877397
08-309200

Yta
917 kvm
Hyra
492 000 kr/mån
Karta
Mäklare
Viktor Ritterstrandh
Ansvarig Mäklare
Intresseanmälan
Du har nu denna länk i ditt urklipp!