Ska?rmavbild 2024-01-24 kl. 11.06.34

Nacka

Bruksarea
100 kvm
Hyra
7 610 kr/mån
Adress
Café Grönkulla - Nacka Strand

Nacka

Bruksarea
100 kvm
Hyra
7 610 kr/mån
Adress
Café Grönkulla - Nacka Strand

Nu har vi nöjet att erbjuda klassiska Café Grönkulla i Nacka Strand. Klassisk Caféadress och utflyktsmål med mycket stor potential. Cafét ligger i numera vältrafikerade Nacka Strand och erbjuder en av Stockholms vackraste utsiktsplatser på berget dit många gäster tar med sitt fika.

Vacker q-märkt fastighet med välutrustat kök, liten matsal och vind. Glasveranda som vid behov kan användas för uppvärmning. Köket har både ventilation och fettavskiljare, dock ej stekning / fritering.

Grönkulla har drivits som en sommarverksamhet men här finns alla möjligheter att öppna upp under vinterhalvåret, helger mm. Fastigheten är inte vinterbonad.

Vi söker nu en ny ägare som förstår värdet av denna verksamhet och vill vidareutveckla denna pärla. Fastighetsägaren vill att driften fortsätter på samma sätt som tidigare med caféverksamhet.

Inkom endast skriftligen med verksamhetsbeskrivning samt din bakgrund, bolag mm. Vi söker någon som vill driva denna verksamhet vidare som den är och som snarare söker förädlingsvärde än att ändra inriktning. Ändrad verksamhet kommer ej att godkännas.

Uppgiven omsättning maj tom september 10 000 - 20 000 kr /dag, cafét brukar ha stängt regndagar.

Endast bokade visningar med Mäklare

Hyra: Omsättningsbaserad hyra 7% med 7 610 kr / månad som lägsta nivå
Fastighetsskatt: 581 kr / månad
Hyresgaranti: 6 Månader
Yta: ca 100 kvm
Kontakta mäklaren för prisuppgift

Nextor Group
Anders Ölve
Telefon: 076 340 1111
Mail: olve@nextor.se

Yta
100 kvm
Hyra
7 610 kr/mån
Karta
Mäklare
Anders Ölve
Ansvarig Mäklare
Intresseanmälan
Du har nu denna länk i ditt urklipp!