Bild 2

City

Bruksarea
515 kvm
Hyra
257 833 kr/mån
Adress
Butik - Drottninggatan - Hötorget

City

Bruksarea
515 kvm
Hyra
257 833 kr/mån
Adress
Butik - Drottninggatan - Hötorget

Unikt tillfälle att hyra en mycket fin butikslokal med ett hörnläge på Stockholms troligen bästa affärsläge i korsningen till Drottninggatan och Kungsgatan!

Området har ett konstant flöde utav folk och har ett mycket högt utbud av butiker, restauranger samt övrig service. Gatorna huseras även utav en stor mängd kontor och boenden. Mitt emot lokalen ligger välkända Hötorget med konserthus, biograf och hotell. Området är mycket lätt att nå och erbjuder både buss och tunnelbana endast ett stenkast bort.

Lokalen nås via entrén som ligger på fastighetens hörn. Lokalen består utav ett markplan (94 kvm) och ett nedre plan (421 kvm). I gatuplanet finns fantastiska skyltfönster runt lokalen som ger en mycket god exponering och ljusinsläpp. Fönstren finns ut mot både Drottninggatan och Kungsgatan. Ytan i gatuplan består utav en öppen butiksyta med fin takhöjd.

Även nedre plan utgörs av en öppen butiksyta med ett välvt innertak. Källarplanet nås med trappa eller hiss. Här finns även lageryta samt W/C i ett bakre utrymme.

Lokalen är i ett genomgående gott skick med fina ytskikt. Golvet är av slitstark sten. För att nå källarplan finns både trappor och en intern hiss att nyttja. I lokalen finns god mekanisk ventilation samt luftkonditionering.

Lokalen lämpar sig ej för matverksamhet. Visning av lokalen sker endast genom mäklaren.

Gatuplan: 94 kvm
Källarplan: 421 kvm
Hyra: 257 833 kr/mån ex moms
F-skatt: 29 827 kr/mån
Sophantering: 6823 kr/mån

Nextor Group AB
Viktor Ritterstrandh
viktor@nextor.se
0736-877397
08-309200

Yta
515 kvm
Hyra
257 833 kr/mån
Karta
Mäklare
Viktor Ritterstrandh
Ansvarig Mäklare
Intresseanmälan
Du har nu denna länk i ditt urklipp!