Våra tjänster

Nextor uthyrningsteam har lång erfarenhet av förmedling av kommersiella lokaler och hela verksamheter. Vi hjälper såväl fastighetsägare med uthyrning av lokaler, som företag som önskar överlåta sin lokal eller verksamhet.

Vi är den enskilt största aktören inom förmedling av butikslokaler till detaljhandeln. Därmed har vi de bästa förutsättningarna på marknaden för att finna en kund till er butikslokal eller butiksverksamhet.

Under åren har vi även vuxit till att bli en aktör att räkna med när du skall sälja din restaurang eller caféverksamhet.

Tveka inte att kontakta oss för att få veta mer om vårt arbetssätt och hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Affärsöverlåtelser

Nextor är ledande i Stockholm på förmedling av butikslokaler. Önskar du sälja din butikslokal är du välkommen till oss. Med vår fullservicetjänst erbjuder vi butiksägare de bästa förutsättningarna som finns på marknaden, från värdering och marknadsföring till kontraktskrivning.

Uthyrning

Nextor är specialiserade på att hjälpa bostadsrättsföreningar och fastighetsägare, med allt från hyresfrågor till helhetslösningar för uthyrning av lokaler.

Försäljning  av café och restaurangverksamhet

Nextor har en gedigen och lång erfarenhet av förmedling när det gäller café och restaurangverksamheter.  Tillsammans med våra samarbetspartners och vår erfarenhet av priser och marknadsvärden i ditt område, ger vi dig de bästa förutsättningarna att vinstmaximera din försäljning.